ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Κωνσταντίνα & Βασίλης

Επιλέξαμε το Χρήστο και τη Flywork για να αναλάβουν τη βιντεοσκόπηση της βάφτισης της κόρης μας και δεν θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερη επιλογή!! Εξαιρετικοί επαγγελματίες με αγάπη και μεράκι για τη δουλειά τους, αλλά και υπέροχοι άνθρωποι που μας αντιμετώπισαν με φιλικότητα, ζεστασιά και ευγένεια. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας! Καλαισθησία, ποιότητα και ομορφιά χαρακτηρίζει τη δουλειά τους από την αρχή ως το τέλος!

Άγγελος & Αλεξάνδρα 5.6.21

Ένα υπέροχο video…… Δεν έχουμε λόγια, σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την διακριτικότητα και τον επαγγελματισμό σου…..

Κώστας & Άρτεμις

Οι λόγοι που επιλέξαμε το Χρήστο και τη Flywork για να επιμεληθεί τις τρεις πιο ομορφότερες στιγμές της ζωής μας (ο γάμος και οι βαπτίσεις των παιδιών μας), ήταν η συνέπεια του, ο επαγγελματισμός του, η φιλικότητα του και το πραγματικά άψογο αποτέλεσμα. Έχει μια ποιότητα, η οποία δύσκολα συναντάται. Γι’ αυτό και τον συστήνουμε και θα τον συστήσουμε και σε άλλους ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!! Συνέχισε την καλή δουλειά και μη σταματήσεις ποτέ!!! Έχεις να προσφέρεις στο χώρο της εικονοληψίας. Λίγοι στο χώρο έχουν την ποιότητα σου ως άνθρωπος, αλλά και ως επαγγελματίας!!!!

Γιώτα & Ταξιάρχης

Εννοείτε πως είδαμε το video αμέσως!!! Φανταστικό και συγκινητικό!!! Ευχαριστούμε και πάλι πάρα πολύ!!! Φανταστική δουλειά!!

Μαριέλλη & Κώστας

Είχαμε την χαρά & την τύχη να συνεργαστούμε με τον Χρήστο στην βάφτιση των αγοριών μας. Μας καθοδήγησε με διακριτικότητα δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο κλίμα, χωρίς να αισθανόμαστε πίεση, κ απολαμβάνοντας ουσιαστικά όλες τις στιγμές, οι οποίες αποτυπώθηκαν άψογα στο βίντεο που δημιούργησε. Μακάρι να ξανά συνεργαστούμε & στο μέλλον! Ευχαριστούμε πολύ που αποτύπωσες αυτή την ξεχωριστή ημέρα της ζωής μας τόσο όμορφα!

Ελεάνα & Blake

Eίχαμε την τύχη να συνεργαστούμε με το Χρήστο για τη βιντεοσκόπηση του γάμου μας, καθώς και τη βάπτιση της κόρης μας και δε θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ικανοποιημένοι με τη συνεργασία μας. Εξαιρετικός επαγγελματίας, άριστη επικοινωνία, ακόμα και από απόσταση… και το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Ευχόμαστε να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον για να αποτυπώσουμε περισσότερες όμορφες αναμνήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Flywork - Χρήστος Κεϊμάλης - Christos Keimalis background image